Robbenplaatweg 15A Eemshaven, The Netherlands
+31596234444
info@eemshaventaxi.com

Dansk

Order taxi online or call : +31 596 234 444

Taxi Eemshaven er en pålidelig taxitjeneste til dig, dit besætning og dine kunder.  Vi sigter mod at være en langsigtet partner, der giver hurtige og glatte forlystelser til og fra Eemshaven.

De fleste af vores kunder er interesserede i ruterne Eemshaven – Groningen og Eemshaven – Schiphol. Groningen er en by, der giver masser af underholdnings- og shoppingmuligheder. Schiphol er det usædvanligt godt forbundne knudepunkt for internationale flyvninger. Vi leverer dog gerne afhentninger og afleveringer fra hvor som helst du vil. Bremen City Airport, Den Helder Airport og Hamburg Airport findes også på vores liste over regelmæssige destinationer!

KONKURRENCERIGE PRISER

Udover Eemshaven havn leverer vi havneskift taxatjenester og skibsbesætningsmedlem transporter til og fra Wilhelmshaven, Norddeich, Bremerhaven, Cuxhaven, Rostock, Rotterdam, Vlissingen, IJmuiden, Oostende og Antwerpen.

Tjek vores priser for at finde vores yderst konkurrencedygtige tilbud!

Dette er faste rater, så der vil ikke være nogen overraskelser bagefter. Vi fører dig, din skibsbesætningsmedlem, medarbejdere og kunder til og fra togstationer, lufthavne, told, shoppingområder, hoteller, restauranter og andre havne. Taxi Eemshaven ser frem til at byde dig velkommen snart!

WhatsApp WhatsApp us !